onsdag, oktober 08, 2008

Toalettockuperaren

...eller heter det ockupant? Vem vet. Iallafall, här kommer historien om killen på vår våning. 

Vi är fyra stycken som bor på vår våning; jag, Sara (Sverige), Beatrice (Sverige) och en kille som jag fortfarande inte vet namnet på (Mexiko). Beatrice har sin egen toalett, men vi andra tre ska dela på en. Nu är det såhär att killen vi bor med, T.O. som vi börjat kalla honom, är väldigt utseendefixerad (eller så har han tvångsmässiga behov). Han går hemifrån runt 09.15 på mornarna, innan det ockuperar han badrummet ungefär 30-60 minuter. Vad gör han? Den som det visste, men vi har hittat lite olika bevis; en kam, en 1 liters burk med hårgelé samt en spegel vid olika tillfällen. Detta tyder alltså på att han står där inne och fixar håret - extremt noga, och alla har vi speglar inne på våra egna rum. Han måste gilla ljuset inne på toan eller något. Sedan duschar han ca 30 minuter morgon OCH kväll, samt lämnar badrummet i en röra. När man duschar med ett duschdraperi som skiljer av duschen från resten av badrummet borde det rimligtvis inte bli så blött över hela golvet, men han lyckas på något underligt vis. Sedan snyter han sig extremt mycket (det är väldigt lyhört hos oss), i ungefär en kvart kan han stå och snora varje gång, vilket leder till att toapappret tar slut, igår t.ex. fanns det nästan en hel toarulle på toan, i morse var den slut! Kan vi sammanfatta detta kanske...

30 min dusch
15 min fixa håret med massa gelé, kam och dubbla speglar
15 snytning

Hur kan det vara nödvändigt?? Iallafall, hör man att han gått in på toa kan man glömma att komma in där på minst 30 minuter iallafall. 

Vi har en annan rolig människa i vårt hus; en japanska, varje morgon gör hon röstövningar - på japanska, vilket gör det hela otroligt mycket roligare. Kalalalalalalalalaaa. Inananananananaa. Typ. Ja, det ska i vissa avseenden bli väldigt skönt att komma hem och flytta ihop med Jossan, tror inte hon har några liknande egenheter. 

Idag börjar den stora festivalen Cervantino här, redan fullt med folk på gatorna, voivoi...kommer bli jobbigt att ta sig fram här tre veckor framöver. Men men, tålamod Kristin, tålamod. Tjo!

Inga kommentarer: