fredag, februari 01, 2008

Never Heard By Anyone

Har varit lite fattigt på bloggfronten på sistone, känns ju definitivt som att det har något att göra med att skolan återigen börjat och därmed de 10-tals kilo läxor vi får varje dag, har inte riktigt kommit in i tempot igen efter julens enormt långa ledighet, men det kommer nog. Blir lite panikplugg emellanåt, men det funkar.

Vi bestämde med klassen att vi skulle prata spanska med varandra även utanför klassrummet på torsdagar, första gången i torsdags...kändes liiite fånigt, men det är ju nyttigt att hålla igång språket så det blir bra. Vi utökade det även med att vi även på tisdagar ska prata spanska. Vi är så ambitiösa så man blir nästan lite väl självgod :) Snart får vi iaf öva på språket "på riktigt", 24 mars åker vi till Spanien, yesyesyes.

Snart ska jag iväg till Ida, AM är oxå i stan, så vi ska ha myskväll, spela Twister tydligen - i tajts (AMs idé såklart). Det blir kul, imorgon blire party med bandet + Systrarna Matala och utgång på Subjekt (som var typ gayklubb fast ändå inte...törs inte ens bygga upp förväntningar). Blev även bjuden till kollektivet på party, attans att alla alltid ska ha party samtidigt. Får se hur det blir.

Well, ska hitta på nån slags middag och sen dra ner till las hermanas.

Inga kommentarer: