tisdag, januari 08, 2008

All my bags are packed, I'm ready to leave...

Nu börjar sakerna falla på plats. Har varit på hälsokontroll (1400:- fattigare :( ), skickat iväg vad som känns som tusen mail, men så många var det inte, skrivit ut CV och motivationsbrev på spanska...fyllt i ansökan osv. Hoppas på att kunna lämna in papprena nästa vecka så de kan bli ivägskickade och jag får ett glatt besked om att jag får komma o plugga i Guanajuato.

Har även fått en bok om jämställdhet skickad till mig som ska vara lusläst innan helgens utbildning. Har ju en flygresa som borde räcka till det.
Usch, vaknade 05.20 i morse med en känsla av att något var fruktansvärt fel. Var tvungen att tända lamporna för att se att ingen var inne hos mig, sen började jag fundera på om det kanske brann nånstans, kom ihåg att vi har brandtäta (heter det så? kanske brandskyddade) dörrar till våra rum, så om det brinner i korridoren ska man stanna inne i sitt rum, tur att man bor på bottenvåningen så man bara kan öppna fönstret och slinka ut. Inget var fel iaf, inte som jag märkte, så jag försökte sova lite till. Vaknade kl 07.00 av en mardröm, drömde att jag höll på att bli våldtagen. Det är andra gången på kort tid jag drömmer det, och det är så jävla vidrigt. Drömde även att min kusin Evelina var typ 7 år och tjuvrökte!! Hoppas för guds skull att jag inte är någon sanndrömmare, eller vad säger du Marta? Hon är ju äldre och visare nu iofs :)

Sen skulle vi tydligen sälja det gamla huset på mammas o pappas gård, så det var fullt med folk, en zigenarfamilj bl.a. Riktigt konstig dröm, skulle vara himla intressant att gå till en drömtydare!

Nu ska jag äta lunch (i rimlig lunchtid t.o.m.) och sen knata bort till Kristina och få mitt hår klippt samt färga hennes. N-A-J-S! Sen ska jag väl packa, har gjort en "rough" packning, men det kommer nog inte funka så bra, eller vad tror ni?...

1 kommentar:

Anonym sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my site, it is about the CresceNet, I hope you enjoy. The address is http://www.provedorcrescenet.com . A hug.