söndag, mars 16, 2008

Lämna Inga Dörrar På Glänt

Vilken helg!

Igår var det danslektion igen för min del för första gången på flera veckor, najs. Sen stressade jag hem, duschade, sminkade mig och jag och Helena tog bussen ner till stan. Där mötte vi upp Anne, Emma och Anna-Maria på Invito för att tillsammans avnjuta en middag innan Kullens show. Och vilken middag, jag kommer sent glömma den. Vi började lite fint med varsin cocktail, jag, Emma och Helena, det var det godaste jag någonsin stoppat i min mun. Och sen kom maten, mmm. Kan nog inte ens beskriva det. Väl värt ett besök alltså, vi blev t.o.m. uppassade av chefen själv som gav superb service. När jag blir rik ska jag gå dit igen. AM körde i full fart ut till Strömbäck sen, där vi kollade på Musikalakademiens 5 1/2 timmes show (inklusive pauser då), mycket bra fast lite för långt. Jag var så otroligt stolt över min lillasyster som utvecklats så enormt mycket på dessa två år. Hon var bäst såklart. Vi hann prata lite med henne innan vi skulle tillbaka till min korridor där festen pågick för fullt, jag och AM battlade varandra till Christer Sjögren (hon vann), vi hade allsång och jag var sämst på piano (alkoholens negativa effekter), jag förklarade min icke-lesbiska attraktion till Emilia, vi spelade finska nostalgi-låtar, alla sjöng med till Hallelujah, vi spelade Twister (jag vann), med andra ord vi hade allmänt trevligt. Kl 04.35 bäddade vi ner oss.


Idag har jag, Helena, Emma & AM fikat på stan med diverse gästartister (en blivande polis, en blivande jurist och en blivande läkare). Fantastiskt roligt. Jag satt även 2 meter från min tonårskärlek:



Jag föll nästan dit igen, han var skitsöt.

Nu har alla åkt hem och jag kan inte hjälpa att känna mig lite ensam, även om jag är alldeles för trött för att socialisera just nu. Det var iallafall underbart att ha tjejerna här och träffa nytt folk på fest igår och få vara sprickfärdig av stolthet över min systers prestation. Nu ska jag bädda ner mig och kolla massa avsnitt av Prison Break, städar gör jag imorgon.

Inga kommentarer: